|
|
|
BG
Изписаха първото бебе, родено след емболизация

На 04-ти декември беше изписано първото у нас бебе, родено след направена емболизация на миоматозен възел на матката на майката. 
В деня на неповторима емоция, когато цялото семейство се запозна с малкото дете, младата майка изяви желание да сподели благодарността си към целият екип на УМБАЛ „Медика Русе“ и своето възхищение от метода Емболизация. За пръв път чула за процедурата от своя акушер-гинеколог, който с насмешка я информирал, че има алтернатива на оперативно отстраняване на матката, поради голям миоматозен възел. Веднага след прегледа борбената жена влязла в интернет и написала „Емболизация“. Останала впечатлена от отзивите на жени, лекувани чрез метода. Там научила и за доц. д-р Елисавета Вълчева – спасителката на най-желаното от една жена – възможността да създаде свое собствено поколение. Последвал консулт с завеждащата отделение по Образна диагностика към УМБАЛ „Медика Русе“ лекарка и насрочване на дата за Емболизация. 
„Благодаря се, че открих тази възможност. Благодаря и на доц. Вълчева, тя остави в мен изключително хубави впечатления – грижовна и положителна личност. Въпреки скептицизма на много специалисти акушер-гинеколози забременях, износих бебето и родих без проблем. По време на цялата бременност нямах никакви оплаквания, нито гадене, нито болка, нито дискомфорт. Работех до последно. Както резултатът показва методът върши работа и съм готова да го препоръчам на всеки, който има нужда.“ Заяви младата майка. 
Щастливото семейство пое по пътя към своя град – Велико Търново, изпълнено с благодарност към екипа на УМБАЛ „Медика Русе“.

|
|