|
|
|
BG

   

 

Графа подкрепи отбора на ЛЗ „МЕДИКА“ в кампанията „Да изчистим България заедно“
Над 300 чувала с боклук събра отборът на Лечебни заведения „МЕДИКА“ в деня на голямото почистване. Инициативата беше подкрепена и от Влади Ампов - Графа, който е посланик на кампанията на BTV „Да изчистим България заедно“. Известният певец се включи в чистенето редом с останалите доброволци и създаде положително и приповдигнато настроение.
В продължение на 3 часа над 90-те участници от „МЕДИКА“, Тежкоатлетически спортен клуб - Русе, отбор ученици от СУПНЕ "Фридрих Шилер", граждани от близки и далечни квартали на града, с отношение към природата и добрия пример, почистиха част от квартал „Здравец-Изток“. В непринудени разговори, след края на почистването, голяма част от доброволците споделиха надеждата България да бъде чиста, не само на 17-ти септември, а през цялата година.
Лечебни заведения „МЕДИКА“ са партньори на кампанията от 2018 г. Водещи принципи в работата на целия екип са безкомпромисното качество на медицинските услуги, придружено с лично отношение и персонално внимание към всеки един пациент. Това отношение се изразява и в подсигуряване на чиста и безопасна заобикаляща среда. Чрез участието си в най-мащабната доброволческа инициатива у нас от „МЕДИКА“ имат за цел и да провокират общественото съзнание и отговорност в повече хора, както и да инициират обществени инициативи с градивни предложения.
|
|